Ma: 2019.06.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rablás Debrecenben - elfogták a 19 éves elkövetőt
Privatkopo.hu 2018.09.06. 11:02:00

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. szeptember 1-jén, este arról, hogy Debrecenben, a Kaktusz utcában egy ismeretlen férfi ellopta a testvére táskáját, amelyben készpénz, mobiltelefon és személyes iratok voltak - tájékoztatott a nyomozóhatóság.A járőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a nyomozók a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőt. A rendőrök 2018. szeptember 5-én elfogták a 19 éves debreceni férfit, akit előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozás adatai szerint a fiatal hazáig követte a 44 éves férfit, pénzt követelt tőle, majd amikor a sértett nem tett eleget a felszólításnak, a támadó több alkalommal megütötte, amelytől a férfi elesett. A gyanúsított a földön fekvő férfi táskáját elvette és elmenekült a helyszínről.

A. Péterrel szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárás a Debrecen Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

További friss információk
Közel 4 év elteltével elfogták a mórahalmi ékszerbolt kirablóját
Szilánkosra törték a koponyáját, mert egy másik gazdánál vállalt munkát
Megvert két asszonyt, mert haza akarták vinni az ívócimboráját
Bátonyterenyei „csendélet”: ököllel és bottal bántalmazták ismerőseiket
Baltával „rendezték” a nézeteltérést
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat