Ma: 2021.01.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Privatkopo.hu 2020.09.15. 14:44:00

Sérelmezte a cigarettát kérő férfi, hogy csak egy szálat ad neki a sértett, súlyos verekedés tört ki. A Fővárosi Főügyészség letöltendő börtön kiszabását indítványozza a támadókkal szemben.A vádirat szerint egy 26 éves férfi 2018. szeptember 9-én, az esti órákban, a Budapest VI. kerületi Szondi utcában cigarettát kért egy másik férfitól, a sértettől.

A sértettnél nem volt dohánytermék, de felajánlotta, hogy vásárol és abból ad az őt leszólítónak. Együtt elmentek egy dohánybolthoz, amely előtt a huszonhat éves férfi találkozott két, szintén huszonéves férfi ismerősével. A sértett cigarettát vásárolt, amelyből azonban csak egy szálat akart adni, ezért a huszonhat éves férfi ököllel többször megütötte. Társai is közbe avatkoztak és együtt súlyosan bántalmazták a sértettet. A bántalmazott koponyacsontja eltört, így közvetett életveszélyes állapotba került. A dohánybolt alkalmazottja kijött a boltból, a vádlottak azonban elhagyták a helyszínt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították és elfogták a három támadót, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.

A Fővárosi Főügyészség a három bántalmazó ellen társtettesként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje a vádlottakat letöltendő börtönbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Az életveszélyt okozó testi sértést a törvény kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztéssel fenyegeti.

További friss információk
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt elrendelték egy 34 éves férfi letartóztatását
Csontozókéssel támadt volt párjára
Rendszeresen bántalmazta, fenyegette szüleit egy szegedi vadnő
Tankolás közben akart kirabolni egy férfit
Tömegverekedés egy esztergomi szórakozóhely előtt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat