Ma: 2019.02.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A szokásos koreográfia: cigarettát követelt a cigány, nem kapott, ezért aztán ütött, rúgott és rabolt
Privatkopo.hu 2018.06.15. 16:45:00

A bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a két férfinak, akik Dunakeszin raboltak ki egy helyi lakost.A nyomozó hatóság közleménye szerint J. Zoltán társával, J. Sándorral 2018. június 3-án, este, Dunakeszin, a Kádár utca és Klapka utca kereszteződésénél lévő járdán ment oda a sértetthez. J. Zoltán a sértettet többször arcon ütötte és meg is rúgta, közben a sértett cigarettáját, pénzét és mobiltelefonját követelte. Ezt követően a támadó a sértett övtáskájából az irattárcáját - amelyben személyes iratai, bankkártyája, valamint készpénz volt - kivette és távozott a helyszínről. Társa, J. Sándor a 23 éves férfi cselekményét végignézte, abban semmilyen módon nem próbálta megakadályozni.

Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket 2018. június 12-én, hajnalban, tartózkodási helyükön fogták el.

A férfiakat előállításukat követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vételüket követően pedig előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes járásbíróság 2018. június 14-én elrendelt.

További friss információk
Összeverte a rabtársát, életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják a többszörös visszaesőt
Éveken át erőszakolta saját, kiskorú lányát egy 41 éves csatornapatkány
Pofoneső hullott a Corvin mozinál
Hét év börtönbüntetésre ítélték azt a győri férget, aki szexuális viszonyt folytatott a 14 éves nevelt lányával
Vádat emeltek egy tinilányt bántalmazó és többször megerőszakoló beteg állat ellen
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat