Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Különös kegyetlenség: három hét házasság után megölte a feleségét
Privatkopo.hu 2021. 04. 05. 7:23:00

A Győri Fellebbviteli Főügyészség, mint másodfokú ügyészség az elsőfokú ítélet megváltoztatását, a büntetés súlyosítását indítványozza abban az ügyben, amelyben a vádlott három hét házasság után megölte a feleségét.A Tatabányai Törvényszék a 2021. február 26-án kihirdetett ítéletében a vádlottat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt 17 év fegyházbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte.

A nem jogerős ítélet szerint a vádlott feleségül vette a három kiskorú gyermekét nevelő sértettet, akikkel az édesanyjával közösen lakott ingatlanában kialakítandó önálló lakrészben kívánt együtt élni, amelyhez az úgynevezett babaváró hitelt is megigényelték. A vádlott édesanyja azonban ellenezte a házasságkötést, és azt is, hogy a menye odaköltözzön. A férfi igyekezett megfelelni mind az édesanyja, mind pedig a felesége elvárásainak, ami pszichésen zavart állapotot eredményezett nála, és a feszült idegállapota miatt szorongásoldó hatású gyógyszert szedett.

A vádlott és a sértett a ház sufnijában az éjszakát együtt töltötték, majd a feleség másnap is ott maradt. A vádlott csak egyszer ment át a ház első felébe, ebédelni az édesanyjához, ahová a sértett nem ment. A vádlott a visszaérkezése után kb. másfél órával felkapott egy baltát és a sértettet minden különösebb előzmény nélkül, fel nem deríthető motívumtól vezérelve, többször fején megütötte, majd a baltaütések után magához vette a vadászkését és a sértettet háromszor mellkason szúrta. A baltaütések és a késszúrások következtében a feleség a helyszínen életét vesztette.

A másodfokú ügyészség szerint a feleségét különös kegyetlenséggel megölő vádlottal szemben hosszabb tartamú szabadságvesztés kiszabása szükséges és indokolt, arra is figyelemmel, hogy három kiskorú gyermek maradt árván.

További friss információk
Vásárlásnak indult, rablás lett a vége
Nem tudott beletörődni a válásba, tapétavágóval látogatta meg különélő feleségét
Robogón történő üldögélésből életveszélyt okozó késelés
Ítélet egy rendőrökre téglával és vasvillával támadó „kiccsalád” ügyében
Turai vadnyugat: „pénzt vagy életet!”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat