Ma: 2021.04.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Húsvéti program Sárkeresztúron: félholtra vert egy 16 éves fiút egy apa a három fiával
Privatkopo.hu 2021. 04. 05. 6:59:00

Életveszélyesen bántalmaztak egy 16 éves fiatalembert szombaton, éjjel, Sárkeresztúron, a feltételezett elkövetőket vasárnap elfogták a rendőrök - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.A bántalmazásról a sérült fiú kezelőorvosa tett bejelentést a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházból. A rendőrök tanúkihallgatást, valamint helyszíni szemlét is tartottak Sárkeresztúron.

A bűnügyi hatóság tájékoztatása szerint a nyomozók rövid időn belül azonosították, majd - a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együtt - vasárnap, délelőtt, otthonukban elfogták a feltételezett elkövetőket, egy 36 éves férfit, valamint annak 15, 17 és 18 éves fiait.

További friss információk
Nem tudott beletörődni a válásba, tapétavágóval látogatta meg különélő feleségét
Robogón történő üldögélésből életveszélyt okozó késelés
Ítélet egy rendőrökre téglával és vasvillával támadó „kiccsalád” ügyében
Turai vadnyugat: „pénzt vagy életet!”
5 év börtön várhat a rablóra
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat