Ma: 2019.06.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Majdnem megölte, mert éppen arra kerékpározott
HP 2018.09.06. 7:08:00

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot az ügyészség egy 65 éves férfival szemben, aki tavaly ősszel, egyetlen ütéssel, kis híján meggyilkolt egy véletlenül arra járó, másik férfit egy kisalföldi városban.A cselekmény a város egyik vendéglőjének teraszán történt, ahol a vádlott italozott. Az elkövető itt - az asztaltársa és közte keletkezett nézeteltérésből fakadó feszültség levezetéseként - sértegetni kezdett egy éppen arra kerékpározó férfit.

A sértegetést követően a vádlott azt kiáltotta a férfinak, hogy „megöllek", majd a sértetthez lépett és őt a kezében lévő üvegpohárral nyakának bal oldalán megütötte. A pohár az ütéstől széttört és megsértette a nyaki ütőeret; az erősen vérző férfinak még sikerült a vendéglőbe bejutnia és ott segítséget kérnie.

A sértett a kialakult vérveszteség miatt közvetlenül életveszélyes állapotba került, a kórházban életmentő műtétet végeztek el rajta.

A letartóztatásban lévő elkövető terhére rótt bűncselekmény büntetési tétele kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

További friss információk
Közel 4 év elteltével elfogták a mórahalmi ékszerbolt kirablóját
Szilánkosra törték a koponyáját, mert egy másik gazdánál vállalt munkát
Megvert két asszonyt, mert haza akarták vinni az ívócimboráját
Bátonyterenyei „csendélet”: ököllel és bottal bántalmazták ismerőseiket
Baltával „rendezték” a nézeteltérést
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat