Ma: 2020.03.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megölte élettársát, majd felgyújtotta a házat egy férfi Mélykúton
Privatkopo.hu 2019.12.20. 8:11:00

Késsel megölte élettársát egy férfi Mélykúton, szerdán, késő este, majd magukra gyújtotta a házat - tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint a nyolcvan négyzetméter alapterületű lakóépület teljes terjedelmében égett, de eloltották a tüzet.A 27 éves elkövető a közlések szerint feltehetően késsel támadt áldozatára. Miután megölte, véget akart vetni a saját életének is. Őt kórházba szállították, hogy ellássák sérüléseit.

A megölt nő a bűncselekmény elkövetése előtt néhány órával elment a Jánoshalmi Rendőrőrsre, ahol segítséget kért a rendőröktől, mivel jelenlegi barátjával - aki ideiglenesen lakik nála - megromlott a viszonya, féltékenysége miatt vitatkoznak, többször megfenyegette, ezért azt szeretné, ha elhagyná a házát.

A nő elmondta, hogy barátja fizikailag sosem bántalmazta, nem kéri eljárás megindítását a barátja ellen, csak annyit szeretne, hogy elköltözzön tőle. A rendőrök tájékoztatását követően - többek között élettársa ellen zaklatás miatt megteheti a feljelentését -, azt a választ adta, hogy még átgondolja.

Ezt követően a szolgálati gépkocsival az egyenruhások lakására vitték a nőt, hogy segítsenek neki. Megérkezésükkor nem volt otthon a férfi, majd a nő úgy döntött, hogy az éjszakát testvérénél tölti gyermekeivel. A rendőrök ismét felhívták a figyelmét, hogy megteheti a feljelentését, amire ismét azt a választ kapták, hogy gondolkodik rajta.

Ezután a gyerekekkel együtt elmentek testvéréhez, ahol később a bűncselekmény történt. A gyanúsítottat a kórházban csütörtökön, este kihallgatták a nyomozók, amelynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Vonaton akart rabolni két 16 éves „navajonki”
Értelmetlen brutalitással okozott életveszélyes sérülést egy idős asszonynak a 33 éves semmirekellő
Gyermeket rabolt ki a kretén, kezdeményezték a letartóztatását
Szívességi cigarettavásárlásból rablás
Bűnügyi őrizetben a rablócsapat - a főkolompos bűnügyi felügyelet alatt, nyomkövetővel a lábán követte el az erőszakos bűncselekményeket
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat