Ma: 2021.04.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Mentőt és rendőrt ütött - vádat emeltek a 22 éves férfi ellen
Privatkopo.hu 2021. 04. 06. 11:55:00

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt folytatott nyomozást egy 22 éves férfi ellen.A vádirat szerint 2018 októberében, egy szabolcsi büfénél történt verekedés miatt rendőri intézkedésre került sor. A helyszínre érkező járőrök igazoltatták a személygépkocsiban ülő, ittas férfit és nyilatkoztatták a történtekkel kapcsolatban, majd a vérző sérülését észlelve értesítették a mentőszolgálatot.

A vádlott nem reagált a mentő kérdéseire, majd az ülésen balra dőlt, ezért a sértett a jármű hátsó ajtaján keresztül közelebb hajolt hozzá életfunkcióinak ellenőrzése céljából. Erre a vádlott közölte, hogy „nem visztek innen sehová”, majd a mentőst ököllel arcon ütötte.

Ezt észlelve a rendőr, a további támadás megakadályozása érdekében, felszólította a vádlottat a cselekmény abbahagyására, de ekkor a férfi a rendőrre támadt és ököllel megütötte a fején.

A rendőrök ezután testi kényszer alkalmazásával megbilincselték a férfit, aki továbbra is ellenállt, miközben szidalmazta és bántalmazással fenyegette rendőröket.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy, illetve közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette, továbbá 2 rendbeli könnyű testi sértés és becsületsértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Fehérgyarmati Járásbíróságon.

Az ügyészség azt indítványozta, hogy amennyiben az előkészítő ülésen a vádlott a bűncselekmények elkövetését beismeri, úgy a bíróság halmazati büntetésként ítélje 5 év börtönbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra.

További friss információk
Nem tudott beletörődni a válásba, tapétavágóval látogatta meg különélő feleségét
Robogón történő üldögélésből életveszélyt okozó késelés
Ítélet egy rendőrökre téglával és vasvillával támadó „kiccsalád” ügyében
Turai vadnyugat: „pénzt vagy életet!”
5 év börtön várhat a rablóra
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat