Ma: 2020.01.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megverte, kifosztotta, fogva tartotta barátját egy 23 éves jómadár
Privatkopo.hu 2019.10.07. 12:22:00

A Győri Járási Ügyészség négy bűncselekmény elkövetésével vádolja a más ügyben jogerős szabadságvesztését töltő, jelenleg 23 éves férfit.A vádirat szerint az elkövető tavaly tavasszal Mosonmagyaróvárhoz közeli otthonába hívta két évvel fiatalabb barátját, majd minden előzmény nélkül bántalmazni kezdte: ököllel többször arcon ütötte, majd többször az arcába térdelt. Ezt követően elvette a bankkártyáját, az 50 ezer forint értékű mobiltelefonját és 7 ezer forint készpénzét, majd bezavarta a fotel mögé. A sértett öt és fél órát töltött a fotel mögött. Este 9 óra körül - miután a bántalmazott fiatal félelmében hányt is - a vádlott megengedte, hogy a sértett a fotelba üljön. Itt kellett töltenie az éjszakát is.

Másnap délelőtt a vádlott megkísérelt készpénzt felvenni a sértett bankkártyájához tartozó bankszámláról, de ez nem sikerült neki.

A fogva tartott fiatal a délutáni órákban az első emeleti szobából a tetőtéri ablakon kimászva, a tetőről lemászva szökött meg. A bántalmazója mindvégig bezárva tartotta, ételt nem adott neki, egyetlen pohár vizet kapott és a mosdót is csak egyszer, reggel használhatta.

A sértettnek az ütésektől az alsó és felső állcsontja, valamint járomcsontja is eltört, meg kellett műteni.

A vádlott hét és fél évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Ügyében a Győri Járásbíróság fog dönteni - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

További friss információk
Füvezés helyett megverte és megerőszakolta a 25 éves budapesti lányt az Orbán-kormány oltalmazottja
Halálra verte barátját egy férfi Gerendáson
Börtönbe vágyott, tapétavágó kést szorított egy fiatal nő nyakához
Szexuális erőszak gyanúja miatt letartóztatták Kunágota református lelkészét
Hat év börtönbüntetésre ítélték az alkoholista gondnokot: sportpályán zaklatta a kiskorú fiúkat
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat