Ma: 2018.06.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Többször megszúrta a nagymamáját - vádemelést javasolnak a 33 éves férfi ellen
police.hu 2017.06.22. 14:16:00

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 33 éves férfival szemben.A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást L. Krisztiánnal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. november 17-én, 23 óra körül egy Sárrétudvariban lévő családi házban unokája többször megszúrta 84 éves nagymamáját, majd átment egy másik szobába aludni. Másnap 9 óra 20 perckor édesanyjára a lánya talált rá, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársai az idős nőt sérülései ellátása érdekében kórházba vitték.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 33 éves L. Krisztiánt elfogták és a Püspökladányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2016. november 20-án elrendelt. Az elkövetéshez használt kést a nyomozók a mosogatóban megtalálták és lefoglalták.

Az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint az idős asszony könnyű sérüléseket szenvedett, azonban a késszúrások alkalmasak voltak életveszélyes, akár halálos sérülés okozására is.

A rendőrség a sárrétudvari lakossal szemben a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a főügyészség részére.

További friss információk
Hatalmas pofonnal „jutalmazta” a segítségére siető mentőápolónőt egy részeg lány
Bilincsben a dohánybolti rabló
A barátnője szeme láttára végezték ki a cigányok
Teréz körúti robbantás: életfogytig tartó szabadságvesztést kért az ügyész a vádlottra
Kevéssel a merénylet után a rendőrség besúgói tényként közölték, hogy egy médiaszemélyiség adott megbízást Fenyő megölésére
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat