Ma: 2019.07.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Buszvezetőre támadt a piás Zoltán
Privatkopo.hu 2019.05.08. 17:49:00

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2018. szeptember 24-én bejelentés érkezett arról, hogy a kalocsai buszpályaudvaron egy ismeretlen rátámadt az egyik menetrendszerinti járat vezetőjére.Az állomásra a Kalocsai Rendőrkapitányság szolgálatban lévő állománya érkezett, ahol kiderült, hogy a Budapest irányába közlekedő buszra ittasan akart felszállni egy férfi. A sofőr - a szabályzat alapján - tájékoztatta az utast, hogy nem szállíthatja el, hiszen utazásra alkalmatlan állapotban van.

A gyanú szerint ekkor a férfi szidalmazni kezdte a busz vezetőjét, megtámadta őt, és meg akarta ütni, illetve a járműről leszállva csapkodta a busz tükrét. A sofőrnek a biztonsági őr, valamint az utasok siettek a segítségére, így végül nem esett bántódása. A garázdát egy ismerőse - még a rendőrök kiérkezése előtt - autóval elvitte a pályaudvarról.

A nyomozók kiderítették, hogy a bűncselekmény elkövetésével N. Zoltán budapesti lakos gyanúsítható. Őt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Az eljárás során a 41 éves férfi szabadlábon védekezhetett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kalocsai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Süket, kerekesszékes idős férfit rabolt ki egy érdi cigánykölyök - felborította, kerékpárja hátsó kerekével ütötte
Szabadlábon védekezhet az életveszélyes bántalmazás elkövetője
Közel 4 év elteltével elfogták a mórahalmi ékszerbolt kirablóját
Szilánkosra törték a koponyáját, mert egy másik gazdánál vállalt munkát
Megvert két asszonyt, mert haza akarták vinni az ívócimboráját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat