Ma: 2020.06.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Intim fotókkal csaltak ki több millió forintot egy mosonmagyaróvári nőtől
Privatkopo.hu 2020.01.14. 16:24:00

2019 végén azzal kereste meg a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságot egy helybéli nő, hogy egy férfi több millió forintot csalt ki tőle azzal, hogy a róla készül, és több internetes portálra is kikerült intim fotóit eltüntesse.A nő beismerte, hogy egy korábbi ismerősének valóban küldött magáról intim fotókat, ezeket el is küldte neki a csaló. A nő nem ellenőrizte, hogy képei fent vannak-e a neten, a férfinak bemondásra elhitte, hogy feltöltötte azokat oda, majd több alkalommal is fizetett neki, hogy törölje azokat onnan.

Később a csaló a nő korábbi ismerőse feleségének adta ki magát, és azt állította: megtalálta a férjének korábban elküldött intim fotókat. Ezután azzal fenyegetőzött e-mailben, hogy amennyiben a nő nem fizet azokért, akkor a képek felhasználásával tönkreteszi a karrierjét. A nő a fenyegetés hatására ismét fizetett. 

A nyomozás során beszerzett információk alapján a rendőrség látókörébe került egy, a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves győri férfi, akit a nyomozók 2020. január 13-án, Győrben igazoltattak, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra történt előállítását követően nagyobb kárt okozó csalás bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy miután megszerezte a nő képeit, azokkal csalta ki tőle a pénzt. Elismerte azt is, hogy egy kitalált néven szintén ő jelentkezett be a sértett korábbi ismerőse feleségeként, ezért az ilyen módon kicsalt pénz is az ő zsebébe vándorolt.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Súlyosabb büntetést indítványozott az ügyészség az adócsalóknak
Börtönből követett el telefonos csalásokat egy „uncsizó” rab
Ügyvédi segítséggel semmizték ki az idős jánoshalmai férfit
Bűnügyi őrizetben az „unokázós” csalók: egy 16 és egy 19 éves lány, valamint 20 éves barátjuk 9 millió forintot csalt ki egy 73 éves asszonytól
Bűnszervezetben működő csalókra csaptak le a rendőrök - hat elkövetőt letartóztatásba helyezett a bíróság
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat