Ma: 2020.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Banki alkalmazottnak adták ki magukat, közel 6 millió forintot csaltak ki egy hiszékeny nőtől
Privatkopo.hu 2020.10.31. 6:17:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Osztály nyomozói bűnügyi információ alapján indítottak nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik - magukat pénzintézeti alkalmazottnak kiadva - telefonon megkerestek egy idős nőt azzal, hogy illetéktelen személyek hozzáfértek a bankszámlájához.Az elkövetők azt tanácsolták a sértettnek, hogy vegye ki a pénzét a számlájáról és adja át nekik, ha azt biztonságban akarja tudni. A csalók tanácsára hallgatva a nő kivett a számlájáról 4 millió forintot, valamint 5 ezer eurót és a fertőzésveszély miatt - szintén a csalók instrukciói alapján - a pénzt a saját postaládájába helyezte el.

A BRFK Vagyonvédelmi Osztály nyomozói a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve 2020. október 22-én, pénzátvétel közben érték tetten a budapesti 34 éves B. Tamást és a 37 éves P. Ottót. A két férfit elfogták, előállították és a nyomozók csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a bíróság 2020. október 25-én elrendelt.

További friss információk
Csaló diákmunkás
Nem jutottak el a címzettekhez a pénzküldemények, mert a postás zsebre tette azokat
Jutaléknak álcázott milliókból vagyonosodó cégvezetőkkel szemben emeltek vádat
Tanmese naiv nőknek: közel 700 ezer forintot csalt ki áldozatától a „szerelmes” férfi
Hét megyében csapott be nyugdíjasokat az álpostás
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat