Ma: 2019.03.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Edit traktort ígért, 400 ezer forint előleget kért
police.hu 2018.05.14. 11:06:00

A rendőrség csalás gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást L. Edit 32 éves hajdúdorogi lakos ellen, aki egy traktor ígéretével szedett rá egy aranyosapáti férfit.L. Edit 2017. szeptember végén - egy internetes hirdetésben - mezőgazdasági vontatót kínált eladásra 800 000 forintért. A hirdetésre hamarosan jelentkezett egy aranyosapáti férfi, akivel telefonon megegyeztek, hogy megveszi a traktort. Megállapodásuk szerint a vevő átutalt a gyanúsított bankszámlájára - előleg címén - 400.000 forintot, de ezután a hirdetőt többé már nem tudta elérni.

L. Edit még aznap felvette egy hajdúdorogi bankautomatából az átutalt összeget. A nyomozás során megállapították, hogy Edit tévedésbe ejtette a férfit, már a hirdetés feladásakor sem rendelkezett a traktorral, így aztán azt át sem adhatta. A 32 éves nő a férfinak ezzel 400 000 forint kárt okozott.

A rendőrök a nőt rövid időn belül megtalálták, kihallgatták, majd a nyomozás befejeztével a napokban küldték meg az iratokat vádemelési javaslattal a Vásárosnaményi Járási Ügyészségnek.

További friss információk
Százmilliókat szerencsejátékozott el a békési takarékszövetkezet ügyvezetője - vádat emeltek ellene
Sikkasztott a bolti pénztáros
116 milliót akartak megfújni - közvetlenül pénzfelvétel előtt elfogták a csalókat
Csalt a hitelügyintéző
Csalással „alkudták le” a cigányok a személygépkocsik vételárát - további sértettek jelentkezését várják a rendőrök
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat