Ma: 2021.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ágyra dobta az egyéves kislányt az anya élettársa, a kicsi néhány nappal később meghalt
Privatkopo.hu 2020. 06. 17. 10:34:00

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt vádat emelt a  férfival szemben.A vádirat szerint az anya a gyermekével 2019 júniusában költözött a férfi kunmadarasi lakóházába.

2019. augusztus 4-én, délután, a férfi és a nő veszekedni kezdett egymással, ami tettlegességig fajult. A vádlott a verekedés közben a nő karjaiban lévő kislányt - hogy ne érje őt bántalmazás - kikapta a nő kezéből és a mellettük lévő ágyra dobta. A kislány olyan szerencsétlenül esett, hogy fejjel az ágynál lévő falhoz csapódott.

A kislány a koponyát ért súlyos sérülések következtében néhány nap múlva a kórházban életét vesztette.

Az eljárás kezdeti szakaszában minden bizonyíték arra utalt, hogy a gyermek haláláért az anya tehető felelőssé, az eljárás során azonban megállapították, hogy nem az anya magatartása vezetett a gyermek halálához, ezért a nyomozó hatóság vele szemben az eljárást megszüntette.

Az ügyészség a férfival szemben azt indítványozta, ha a vádlott a bíróság által tartott előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri, a bíróság három év fogházbüntetést szabjon ki és rendelje el a korábbi felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását.

Az eljárás a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Szolnoki Törvényszéknél folytatódik.

További friss információk
A BRFK újabb kábítószer-kereskedőkön ütött rajta
Padon alvó férfit fosztott ki egy 16 éves „navajonki”
Az ágyhoz kötözte szeretőjét, majd több mint ötvenszer belevágta a kést R. Katalin
Média1.hu: Külföldre menekítik a Kovács Zoltán és Orosz Barbara állítólagos titkos viszonyáról cikkező Pesti Riport és Privát Kopó nevű portálokat
Büntetőfékezett, megütötte a sofőrt, majd betörte az autója szélvédőjét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat