Ma: 2020.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ágyra dobta az egyéves kislányt az anya élettársa, a kicsi néhány nappal később meghalt
Privatkopo.hu 2020.06.17. 10:34:00

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt vádat emelt a  férfival szemben.A vádirat szerint az anya a gyermekével 2019 júniusában költözött a férfi kunmadarasi lakóházába.

2019. augusztus 4-én, délután, a férfi és a nő veszekedni kezdett egymással, ami tettlegességig fajult. A vádlott a verekedés közben a nő karjaiban lévő kislányt - hogy ne érje őt bántalmazás - kikapta a nő kezéből és a mellettük lévő ágyra dobta. A kislány olyan szerencsétlenül esett, hogy fejjel az ágynál lévő falhoz csapódott.

A kislány a koponyát ért súlyos sérülések következtében néhány nap múlva a kórházban életét vesztette.

Az eljárás kezdeti szakaszában minden bizonyíték arra utalt, hogy a gyermek haláláért az anya tehető felelőssé, az eljárás során azonban megállapították, hogy nem az anya magatartása vezetett a gyermek halálához, ezért a nyomozó hatóság vele szemben az eljárást megszüntette.

Az ügyészség a férfival szemben azt indítványozta, ha a vádlott a bíróság által tartott előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri, a bíróság három év fogházbüntetést szabjon ki és rendelje el a korábbi felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását.

Az eljárás a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Szolnoki Törvényszéknél folytatódik.

További friss információk
Eszméletlen férfitól lopta el a mobiltelefonját
Előbb lopott, majd két nap múlva már rabolt
„Navajonki” a háztetőn
A TEK elfogott egy férfit, aki késsel tartotta fogságban az élettársát és a gyereküket
Öt férfi verekedett egy nőért
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat