Ma: 2020.02.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Van egy cigid? A szokásos módszerrel rabolt két „navajonki” Ajkán
Privatkopo.hu 2019.03.26. 6:52:00

Az Ajkai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 18 éves ajkai és egy 21 éves devecseri lakos ellen.A nyomozás adatai alapján a két férfi 2019. március 13-án, 23 óra körül, az ajkai autóbusz-pályaudvaron bántalmazott egy helyi lakost azzal a szándékkal, hogy az értékeit eltulajdonítsák.

A két elkövető a sértettet több alkalommal megütötte és megrúgta, majd a tettesek átkutatták a ruházatát és a nála lévő dohányterméket, valamint több mint tízezer forint készpénzt elvettek tőle.

A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül elfogták a 18 éves ajkai lakost, míg 21 éves társát 2019. március 24-én, Devecserben fogták el és állították elő az Ajkai Rendőrkapitányságra.

A két férfit a nyomozók rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségnél.

További friss információk
„Ma itt meghalsz” - ájulásig fojtogatta volt élettársát
Halálra vertek egy 59 éves férfit Zalaegerszegen
A futball miatt verekedtek össze, lövés is eldördült
Kiscsaládi program délutánra: anya és fia tanítási óra közben, a többi gyerek előtt verte meg az egyik diákot
Többször szexre kényszerítette a 17 éves gyakornokot a 39 éves győri szakács
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat