Ma: 2019.05.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Alvó férfiakat fosztottak ki
police.hu 2018.06.12. 11:28:00

Az albertirsai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik egy vonaton fosztották ki az alvó sértetteket.A nyomozás adatai szerint H. Dávid és K. Edvárd 2018. június 10-én, 1 óra körül, a Budapest és Albertirsa között közlekedő vonaton két alvó férfitól pénztárcát, személyes iratokat, bankkártyát és készpénzt tulajdonított el. Ezt követően egyikük az ellopott bankkártyával menetjegyet és energiaitalt vásárolt. Az esetről az egyik sértett bejelentést tett a rendőrségen.

Az ügyben végzett adatgyűjtés alapján az albertirsai rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. A 22 éves nyáregyházi lakost az Albertirsai Rendőrőrs munkatársai 2018. június 10-én Albertirsa belvárosában, míg 21 éves társát - másnap - tartózkodási helyén fogták el. A rendőrök a két férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya H. Dávid ellen kifosztás bűntett és készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás bűntett, míg K. Edvárd ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

További friss információk
Saját készítésű támadóeszközzel vágta szét áldozata arcát a 16 éves cigány
„Véletlen”: a Főtaxi és a BÁV „védelmét” ellátó céget bízhatták meg a reptéren tevékenykedő taxis hiénák kiszorításával
Csak a szokásos: kábítószer helyett sütőport árultak Budapest belvárosában a „navajonkik”
Több budapesti szórakozóhelyen razziázott, és közel félszáz taxist ellenőrzött a rendőrség
Falkában támadtak
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat