Ma: 2019.06.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szabolcsi cigányok gyilkoltak Badacsonyban: egy fiatal borászt vertek halálra
Privatkopo.hu 2018.09.10. 7:08:00

Bántalmazás következtében meghalt egy fiatal férfi, Badacsonyban. Két társaság szólalkozott össze. Azóta kiderült, egy balatonfüredi borász az áldozat, akinek barátnője is végignézte a verekedést. Badacsonyban egyre több az „összezördülés”, a balhé, egyre rosszabb a közbiztonság, egy ideje már a levegőben lógott, hogy előbb-utóbb tragédia lesz.Az eset szombatra virradóan történt, egy fiatal társaság beszélgetett egy parkolóban, amikor egy autó be akart hajtani a behajtani tilos tábla ellenére, és éppen oda akart állni, ahol a társaság állt. Ebből konfliktus lett, és az autóban ülő két, nagydarab cigány kiszállt, majd a társaság egyik tagját nagyon durván ütni kezdték. A szemtanúk elmondása szerint akkor is rugdosták, amikor már a földön feküdt. A borászt gyakorlatilag kivégezték a cigányok.

A fiatal férfi nem mozdult már a földön, amire a két, autóból kiszállt férfi el akart hajtani, de a közben odaérő biztonságiak megpróbálták megállítani őket, egyikük az ablakon befújt paprikaspray-vel. Ezután az autóval egy oszlopnak is nekihajtottak, majd az árokban kötöttek ki. Amíg a rendőrök kiérkeztek, a biztonságiak tartották őket a helyszínen.

A járókelők között volt egy orvos és egy ápoló is, ők próbálták meg újraéleszteni a földön fekvő áldozatot, de sem nekik, sem a kiérkező mentősöknek nem sikerült.

Vasárnap délben a rendőrség közleményt adott ki, ebben azt írták, a két gyanúsított Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lakos, a 29 éves, illetve a 34 éves férfiak letartóztatását indítványozták.

Alább olvasható a badacsonyi biztonsági szolgálat vezetőjének Facebook-hozzászólása, amelyben világosan leírja, cigányok voltak a gyilkosok:
 

További friss információk
Emberölés Dánszentmiklóson - fel akarták gyújtani a holttestet
Gyorsított eljárásban ítélték el az ukrán lány támadóját
Gyorsan rendőrkézre került a dohánybolti rabló
Idős asszonytól rabolt egy siófoki börtönérett
Cigarettára vágyott egy 16 éves miskolci „navajonki”, de be kellett érnie egy szemüveggel
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat