Ma: 2018.03.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Jön! Meghamisított magyar felmenőkkel betelepedett ukránok lepték el Kelet-Magyarországot
Privatkopo.hu 2017.11.29. 16:21:00

Nagyon pörög Ukrajnában a magyar állampolgársággal való „üzletelés”. Túl egyszerű a honosítás folyamata, így néhány százezer forintért bűnözők is csináltathatnak maguknak magyar útlevelet fényképpel és ujjlenyomattal, majd szabadon utazhatnak a világon bárhová. Mindezt a kiszolgáltatott kárpátaljai magyarok miatt.Kárpátalján 100-150 ezer magyar él. Ők többnyire rendelkeznek minden honosításhoz szükséges dokumentummal, mindössze annyit kell tenniük, hogy kitöltik a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal (a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal utódszerve) honlapján elérhető formanyomtatványokat, majd azokat személyesen eljuttatják egy magyarországi hivatalba. Még csak el sem kell hagyniuk Ukrajnát, hiszen a helyi magyar konzulátusokon is intézhetik a papírmunkát, legfeljebb az állampolgársági esküt kell Magyarországon tenniük.

A Privatkopo.hu privát nyomozásba kezdett, és mindjárt talált is több olyan külföldit, akiknek egyáltalán nincsenek magyar felmenőik, mégis szereztek magyar útlevelet. Erről szól következő sorozatunk.

Elöljáróban még annyit, hogy Hajdú-Bihar megyében rátaláltunk az 50 éves M. Sergii-re, aki nem is Ukrajnában, hanem a távoli Kazahsztánban született. Valós papírjai megvizsgálása után valószínűleg megfosztják a magyar állampolgárságtól, és kiutasítják Magyarországról.

(folytatjuk)

További friss információk
Húsz év fegyházra ítélték a gyermekeit megerőszakoló „férfit”
Vádemelési javaslat a mernyei emberölés ügyében: megrúgta, megtaposta édesanyját
Bicske: ököllel ütötte, majd megkéselte élettársát egy 56 éves férfi
A nyakánál fogva rántotta a földre, majd megpróbálta megerőszakolni a fiatal lányt
Felfegyverkezve rabolt a vonaton
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat