Ma: 2019.08.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Az ékszerbolti balhé előtt egy magánszemélyt is ki akart rabolni Kevin
Privatkopo.hu 2019.02.05. 11:26:00

A budapesti nyomozók befejezték annak a férfinak és társának az ügyét, akik először egy férfit akartak kirabolni, majd két hónap múlva egy ékszerbolthoz mentek, hogy fegyverrel megszerezzék a bevételt.Ahogy arról már korábban beszámoltunk: a 37 éves R. Kevin 2018. február 15-én, délelőtt, Budapest XI. kerületében, egy Bocskai úti ékszerüzletet rabolt ki.

A férfi vásárlást színlelve ment be az üzletbe, majd egy gázriasztó fegyverrel a bevételt követelte. Az elkövető gyorskötözővel megkötözte az eladót, majd bezárta az üzlet ajtaját és a kulccsal, a pénzzel, valamint az arany ékszerekkel együtt távozott. A rabláskor a férfi társa, a 47 éves H-né H. Zsuzsanna a helyszín közelében az autóban várakozott, majd együtt elmenekültek.

A budapesti rendőrök 2018. február 21-én fogták el a párost. A nyomozás adatai szerint R. Kevin és H-né H. Zsuzsanna az ékszerüzlet kirablását megelőzően is követett el bűncselekményt.

A férfi és a nő 2017. december 15-én, este az autójukkal megállt egy óbudai ház közelében, majd megvárta, amíg az ott lakó férfi beparkol a garázsba. R. Kevin ezután odalépett a férfihez, és egy fegyverrel - vagy annak utánzatával - ékszereket, valamint pénzt követelt. A sértett a fenyegetés ellenére sem adott át semmit a férfinek. R. Kevin értékszerzés nélkül, társával együtt elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a férfit fegyveresen elkövetett rablás bűntett és kísérlet, valamint személyi szabadság megsértése bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Társát bűnsegédként elkövetett fegyveres rablás miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

További friss információk
Ököllel ütött egy gyereket a 37 éves vadbarom
Nemzetközi drogbandára csaptak le az NNI nyomozói
Nyári szünet 2019. június 25. naptól 2019. augusztus 25. napig
Legalja: ellopták és feldarabolták az angyalt a „színesfém-rajongó” cigányok
Egy ballagási ünnepség záró felvonása: baltával okozott életveszélyes sérülést
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat