Ma: 2021.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Hiányolta a csípőset az ebédből, az asszony rosszul vette a kritikát és fejbe vágta egy csákánnyal
Privatkopo.hu 2020.02.11. 10:21:00

Súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség egy 57 éves nő ellen, miután az fejbe vágta élettársát egy csákánnyal, amiért kritizálta az ebédet - közölte a Somogy Megyei Főügyészség.Az asszony 2019 karácsonyán káposztát főzött ebédre, ami élettársa szerint nem volt elég csípős. Ezen összevitatkoztak, majd a nő dühében felvette a kályha mellett lévő csákányt, és azzal a feje hátsó részén megütötte élettársát, akinek „vérző sérülése keletkezett”. Ettől mindketten megijedtek, ezért a rendőrséget és a mentőket is kihívták.

Noha csak könnyű sérülést okozott az asszony, de a baj lehetett volna nagyobb is, ezért súlyos testi sértés kísérlete miatt emeltek vádat ellene.

Az ügyészség a büntetlen előéletű, a bűncselekményt beismerő és azt megbánó asszonnyal szemben próbára bocsátást indítványozott.

További friss információk
Egy 68 éves csalódott férfi bosszúból tizenöt emberre gyújtotta rá a házat
9 napig fogva tartották, többször megverték, hogy megszerezzék a 8 millió forintos örökséget
Droglabort számoltak fel a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói
Megölte élettársa lányát a 86 éves férfi
Áldozata három kisgyereke szeme láttára követett el szexuális erőszakot a nyílt utcán egy 17 éves „navajonki”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat