Ma: 2018.03.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Gyilkosságig fajult a családi vita
HP 2017.12.04. 14:45:00

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a - jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő - férfival szemben, aki egy családi vita során egy késsel halálra sebesítette élettársát, Mezőhegyesen.A nyomozás adatai szerint a Békés megyei városban élő, 49 éves férfi ez év április 14-én, este, féltékenység miatt összeveszett az élettársával, és a szóváltásuk tettlegességig fajult. Másnap és harmadnap a férfi nem ment dolgozni, főnöke ezért április 16-án, reggel elment hozzá, hogy tisztázza, mi történt vele. A férfi ekkor ismerte el neki, hogy élettársa meghalt, ezt követően a műszakvezető értesítette a történtekről a rendőrséget.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei a lakás egyik szobájában megtalálták a nő holttestét, és az is egyértelművé vált, hogy a halálát idegenkezűség okozta. A rendőrök ezért emberölés megalapozott gyanúja miatt állították elő a férfit, akit a bíróság három napon belül előzetes letartóztatásba helyezett.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a történtek után elrendelt nyomozást a mai napon lezárta és a büntetőeljárás iratait vádemelési javaslattal továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

További friss információk
Előzetes letartóztatásba helyezték a sztárügyvédet
80 éves asszonyra támadt a 19 éves rabló
Bűnügyi őrizetben a 24 éves zsaroló
Húsz év fegyházra ítélték a gyermekeit megerőszakoló „férfit”
Vádemelési javaslat a mernyei emberölés ügyében: megrúgta, megtaposta édesanyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat