Ma: 2021.01.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Harapással szerezte meg a csíkos szatyrot, rablás miatt állítják bíróság elé a 26 éves cigányt
Privatkopo.hu 2020.09.04. 7:08:00

A sértett nem adta a kezében lévő csíkos szatyrot, ezért a jászladányi támadó harapással szerezte meg.A gyanúsított Jászladány belterületén haladt gyalogosan 2020. augusztus 13-án, kevéssel dél előtt, amikor az előtte közlekedő személy kezéből többször megpróbálta kitépni annak csíkos szatyrát, amiben készpénz és személyes okmányok voltak.

A támadónak a táskát nem sikerült megszereznie, ezért a sértett kezébe harapott, majd a szatyorral elfutott.

Az egyenruhások rövid időn belül azonosították, majd elfogták és a Jászladányi Rendőrőrsre előállították a rablás bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak. A 26 éves férfi beismerő vallomást tett, ami során elmondta, hogy a pénzből italt vásárolt magának a helyi kocsmában, a szatyrot pedig - tartalmával együtt - eldobta.  A csíkos szatyrot a rendőrök kutatás során megtalálták, azt a sértettnek visszaadták.

A nyomozók a jogsértőt a kihallgatást követően őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a nyomozás iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Jászberényi Járási Ügyészségre.

További friss információk
Drogra követelt pénzt a fiú, megkéselte az apa
Még mindig nagy a rend: fiatal férfi akart megerőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en
Emberölés Balatonszemesen
„Szakmai” megbeszélést tartottak a cigányok Ózdon - karókkal, vascsövekkel, baseballütőkkel
Ismét drogbuli résztvevőire csaptak le a rendőrök Budapest belvárosában
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat