Ma: 2020.06.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kényszergyógykezelés elrendelését indítványozta a vádhatóság a 3 éves kisfiát megölő nővel szemben
Privatkopo.hu 2020.03.20. 12:07:00

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádat emelt azzal az „anyával” szemben, aki kunszentmártoni otthonában megölte 3 éves kisfiát.A vád szerint az asszony 2019. november 22-én, dél körül, egy konyhakéssel mellkason szúrta a kiskorú sértettet, aki ennek következtében néhány percen belül életét vesztette.

Az elkövetőt a nyomozás során igazságügyi elmeorvos szakértők vizsgálták meg és megállapították, hogy a vádlott a bűncselekményt olyan kóros elmeállapotban követte el, amely kizárta beszámítási képességét, illetve a szakértők véleménye szerint a későbbiekben is várható, hogy hasonló cselekményt követhet el.

A szakvéleményre figyelemmel az ügyész indítványára a vádemelést megelőzően a Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírója az elkövető előzetes kényszergyógykezelését rendelte el.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádiratában indítványozta, hogy a Szolnoki Törvényszék a vádlottat a 14. életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének vádja alól mentse fel és intézkedésként rendelje el a vádlott kényszergyógykezelését. 

További friss információk
Gumilövedékes fegyverrel lőttek egy miskolci asszonyra - az elkövető egy szolgáltató cég munkatársának adta ki magát
Összeszurkálta volt élettársát, majd a kisgyermeküket a holttest mellett hagyta - sajnos nincs halálbüntetés
Droggal kereskedett egy 46 éves nyírbátori nő, az üzletbe élettársa és 14 éves fia is besegített
Négy testvérből és fiaikból szerveződött emberkereskedő bandát számoltak fel az NNI nyomozói: állami gondozott lányokat kényszerítettek prostitúcióra
Viktor ezt nagyon benézte: drogdíler lakásában kutatást végző rendőröktől akart kábítószert venni
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat