Ma: 2020.07.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Megélhetési” bűnözés: mobiltelefonokat és fényképezőgépet raboltak a „navajonkik” Nyíregyházán
Privatkopo.hu 2019.01.24. 12:22:00

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. István 63 éves nyíregyházi és L. Richárd 18 éves ibrányi lakos ellen.A nyomozás adatai szerint L. Richárd és - jelenleg - ismeretlen helyen tartózkodó társa 2019. január 22-én - az ingatlant övező kerítésen átmászva - bement egy 76 éves nyíregyházi férfi házba, míg T. István a ház előtt várakozott.

A 18 éves fiú és társa a házban élő férfit bántalmazták és értékek után kutatták, majd mobiltelefonokat, fényképezőgépet és pénzt tulajdonítottak el.

A bejelentést követően a rendőrök megkezdték az adatgyűjtést, aminek eredményeképpen T. Istvánt rövid időn belül, még a bűncselekmény elkövetése napján, társát, L. Richárdot 2019. január 23-án, Ibrányban fogták el a rendőrök.

A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 63 éves nyíregyházi és 18 éves ibrányi férfit gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

Harmadik társukat még keresi a rendőrség.

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat