Ma: 2018.03.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Tizenéves cigányok raboltak ki egy 68 éves asszonyt
Privatkopo.hu 2017.06.23. 5:56:00

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 15 éves fiú és egy 17 éves lány felajánlotta egy 68 éves nőnek, hogy elkísérik a mezőtárkányi vasútállomásra. Út közben bántalmazták az asszonyt, majd elvették táskájából a pénzét és elmenekültek.2017. június 21-én, este bejelentés érkezett a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, amely szerint egy idős asszonytól elvették a pénzét Mezőtárkányban. A helyszínre érkező rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi lakosokat, akiket a hajnali órákban otthonukban elfogtak.

A gyanú szerint a 15 éves fiú és 17 éves lány felajánlotta a 68 éves nőnek, hogy elkísérik a vasútállomásra. Út közben bántalmazták a sértettet, majd elvették táskájából a pénzét és elmenekültek. A házkutatáskor a nyomozók megtalálták és lefoglalták az ellopott készpénz jelentős részét.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vételük mellett indított eljárást a fiatalok ellen és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
Előzetes letartóztatásba helyezték a sztárügyvédet
80 éves asszonyra támadt a 19 éves rabló
Bűnügyi őrizetben a 24 éves zsaroló
Húsz év fegyházra ítélték a gyermekeit megerőszakoló „férfit”
Vádemelési javaslat a mernyei emberölés ügyében: megrúgta, megtaposta édesanyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat