Ma: 2020.10.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatásban a miskolci szálloda recepciósát kirabló férfi
Privatkopo.hu 2020.10.13. 10:19:00

A Miskolci Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte egy 37 éves férfi letartóztatását, aki néhány napja kirabolta egy miskolci szálloda recepciósát.A gyanúsított 2020. október 9-én, este, ittas állapotban ment be az egyik, Miskolc belvárosában lévő szálloda előterébe. Miután odalépett a recepciós pulthoz, a férfi pénzt kért az ott egyedül tartózkodó  szállodai alkalmazottól azzal az indokkal, hogy sokallja azt az összeget, amelyet egy korábbi két napos ott tartózkodása során a szállásért kifizetett. A recepciós nő elutasította a gyanúsított kérését, mire a férfi megfenyegette, ha nem kap pénzt, akkor átugrik a pulton és elvágja a fiatal nő torkát.

A sértett bár nagyon megrémült, megőrizte a lélekjelenlétét és továbbra sem volt hajlandó pénzt adni. Ekkor a gyanúsított, miután a kezét a sértett számára jól láthatóan zsebre dugta, megismételte a fenyegetését.

A fenyegetés hatására a sértett végül a saját pénztárcájából körülbelül 500 forint aprópénzt dobott a pultra, mire a gyanúsított közölte, hogy ő már megölt négy embert, majd a pénzt magához vette és távozott a hotelből.

A Miskolci Járásbíróság az ügyészi indítványban foglaltakkal egyezően állapította meg, hogy a munkanélküli, rendszeres jövedelemmel nem rendelkező, hajléktalan férfi esetében fennáll a szökés, a bűnismétlés és a sértett befolyásolásán keresztül a bizonyítás megnehezítésének veszélye, ezért elrendelte a letartóztatását.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Vasútállomáson rabolgatott a 24 éves „erőforrás”
Korrupt komáromi rendőrökre csaptak le a nyomozó ügyészek
Tolvajlás luxuskivitelben: Porschéval lopták a cigarettát a szemétszállítók
Szexuális cselekmények eltűrésére kényszerítette kiskorú féltestvérét
Maszk helyett késsel ment vásárolni ez a félnótás, a BRFK nyomozói nagyon szeretnének találkozni vele (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat