Ma: 2020.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Sokkolóval rabolt egy 49 éves férfi
Privatkopo.hu 2020.06.25. 9:26:00

A budapesti nyomozók befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint kirabolt egy pénzváltót, egy másikat pedig megpróbált kirabolni.A nyomozás adatai szerint egy középkorú férfi ment be 2019. szeptember 24-én, egy Bajcsy-Zsilinszky úti pénzváltóba, ahol egy sokkolóval megtámadta a 72 éves alkalmazottat, a kasszából kivett több millió forintot és elmenekült a helyszínről.

Egy hónappal később 2019. október 27-én reggel egy Andrássy úti pénzváltóból érkezett riasztás a rendőrségre, ahol a bejelentés szerint egy ismeretlen férfi szintén egy elektromos sokkolóval fenyegette meg az üzletet nyitó alkalmazottat, akit többször meg is ütött. A nő megnyomta a pánikriasztót, a támadó ekkor pénz nélkül elfutott a helyszínről, azonban két járókelő látta az esetet és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a feltételezett elkövetőt.

A terézvárosi rendőrök percek alatt a helyszínre értek és elfogták a 49 éves budapesti M. Tamást, aki menekülés közben eldobta a sokkolót, amit a nyomozók megtaláltak.

A rendőrök a férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett és felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztályának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
Prostituáltakat futtatott külföldön, a bevétel egy részét a dédnagymamájának utaltatta
Gyermekei szeme láttára lőtte hátba volt élettársát
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat