Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Négyen okoztak életveszélyes sérülést egy kiskorú sértettnek
Pestiriport.hu 2021. 04. 08. 8:52:00

A Fejér Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta annak a négy személynek a letartóztatását, akik a gyanú szerint 2021. április 3-án, Sárkeresztúron rátámadtak a 16 éves sértettre, aki a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett - írja a Pestiriport.hu.A nyomozás adatai szerint, a családfő három, köztük két fiatalkorú gyermekével, este, egy korábbi sérelemből kifolyólag a lakóházuk előtt elhaladó kiskorú sértettre, valamint a vele lévő három személyre különböző szerszámokkal felfegyverkezve rátámadt, őket üldözőbe vették. A társaitól elszakadó kiskorú sértettet a gyanúsítottak utol érték, a megölésére irányuló kijelentések mellett a náluk lévő eszközökkel bántalmazták, megrugdosták. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett, a keményburok feletti vérzés életveszélyes állapotot eredményezett, amely jelenleg is fennáll.

A cselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára és súlyos törvényi fenyegetettségére figyelemmel - amely tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés - a szökés, elrejtőzés veszélye fennáll. A terheltek és a sértettek közötti elmérgesedett viszony miatt tartani lehet továbbá attól, hogy a gyanúsítottak a tanúk befolyásolásával a bizonyítást veszélyeztetnék, illetve a sértett családja sérelmére további bűncselekményt követnének el.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását, a bíróság döntése a két fiatalkorú vonatkozásában végleges, míg a további két gyanúsított fellebbezéssel élt az ellen.

További friss információk
Kisgyermeküket is magával vitte a következő adag marihuána megvásárlásának helyszínére a drogos pár
Időskorúakat és fogyatékkal élőket rabolt ki, Németországban akadt horogra
Feladta magát a dohánybolti rabló, miután megtudta, hogy a rendőrök keresik
A Dunaferr többségi tulajdonosa szerint „fizikai agresszióra készült Mikó István és csapata”
„Navajonkik” akcióban: kiskorú lányával ment lopni az anya
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat