Ma: 2018.10.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Önbíráskodás és súlyos testi sértés Békéscsabán
police.hu 2017.12.05. 14:50:00

Ketten vertek meg egy férfit, Békéscsabán. A dulakodás közben az egyik gyanúsított elejtett egy üveg bort, majd azt követelte a bántalmazott férfitól, hogy fizesse ki az italt. A rendőrök a páros mindkét tagját elfogták, a nyomozás vádemelési javaslattal zárult.Békéscsabán, a Szerdahelyi utcában 2017. szeptember 2-án, 22 óra körül két férfi rátámadt az egyik társasház egyik lakójára. Az erőszakosan viselkedő páros a ház bejárati ajtaja előtt italozott, majd amikor a lakó kijött az ajtón, bementek a lépcsőházba azzal, hogy a negyedik emeletre mennek egy ismerősükhöz.

A férfi ki akarta tessékelni őket a házból, ami sikerült, de a két idegen kiabálni kezdett vele, lökdösték, ütlegelték, rugdosták őt. Közben a támadók egyike elejtett egy üveg bort és azt követelte a férfitól, hogy fizesse ki az italt. A férfi hátrált, próbált segítséget kérni az arra járóktól.

A rendőrjárőrök elfogták, majd előállították a támadókat, akik ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés és önbíráskodás bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a történtek után elrendelt nyomozást 2017. december 4-én lezárta, és az eljárás iratait a 27 éves békéscsabai K. Gábor, valamint a 19 éves szintén békéscsabai S. Ferenc ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre. 

További friss információk
Fegyverrel fenyegették a külföldi turistákat, ki is rabolták őket
Sokallja a kilenc évet, enyhítést szeretne a kisfiúkat fenyegető pedofil
Közel 32 kilogramm marihuánával buktak meg - lezárult a nyomozás a drogkereskedők ügyében
Húsz év fegyházra ítélték a kecskeméti péket, aki meggyilkolt egy prostituáltat
Budapesti férfit vettek őrizetbe a halált okozó balassagyarmati testi sértés miatt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat