Ma: 2020.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Péter és Lilla nyaralása is elintézve: a terjesztőt látták el kábítószerrel
Privatkopo.hu 2020.06.24. 6:04:00

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök újabb két gyanúsítottat vettek őrizetbe kábítószer-kereskedelem miatt. A nyomozók több mint 5 millió forint készpénzt, és kábítószert is lefoglaltak.A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozói - együttműködve a Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozóival - állampolgári jelzés alapján, 2020. március 19-én, délután elfogtak egy 34 éves helyi lakost, Tatabányán. A férfinél egy papírtáska volt, amiben kábítószergyanús növényi anyagmaradvány volt csomagolva. A gyanú szerint O. Lajos több alkalommal folyamatosan és rendszeresen vásárolt kábítószert abból a célból, hogy azokat továbbértékesítse.

A férfit a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Tőle több mint 420 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök. A lakcímén tartott kutatás során még további kábítószergyanús anyagot és digitális mérleget is lefoglaltak a nyomozók. Az elsődleges szakértői vélemény szerint a lefoglalt növényi törmelék kábítószer. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit az illetékes bíróság március 20-án elrendelt.

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök 2020. június 22-én, Budapesten elfogtak egy 29 éves férfit és egy 26 éves nőt is, akik a gyanú szerint O. Lajosnak értékesítették a kábítószert. A nyomozók a kutatás során marihuánát, valamint kokaint foglaltak le. A kábítószer fogyasztásához használt eszközöket, őrlőt, több mint 5 millió forint készpénzt, és több ezer eurót is találtak a rendőrök. A két személyt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A velük szemben alkalmazott kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott. Ellenük kábítószer birtoklása vétség, és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

H. Pétert és B. Lillát a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatabányai Járás Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra.

További friss információk
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
Prostituáltakat futtatott külföldön, a bevétel egy részét a dédnagymamájának utaltatta
Gyermekei szeme láttára lőtte hátba volt élettársát
Sokkolóval rabolt egy 49 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat