Ma: 2021.01.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Őrizetben egy 34 éves drogkereskedő
Privatkopo.hu 2021.01.07. 8:44:00

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak és őrizetbe vettek egy 34 éves polgárdi férfit, aki a gyanú szerint árulta a tiltott szert, továbbá a tőle vásárlók ellen büntetőeljárást indítottak.Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe 2021. január 5-én a Székesfehérvári Rendőrkapitányság.

A rendőrök információja szerint a 34 éves polgárdi lakos lakóhelyén tiltott bódító hatású szert terjesztett. A nyomozók 2021. január 4-én kutatást tartottak a lakásban, ahol a férfival kapcsolatban álló vásárlókat is találtak, akik a gyanú szerint éppen fogyasztották a drogot.

A helyszíni szemle során a rendőrök kábítószer gyanúját keltő zöld növényi származékot, fehér port, készpénzt, a kábítószer adagoláshoz, őrléshez szükséges zacskókat, mérleget és őrlőt, továbbá mobiltelefonokat találtak és foglaltak le.

A polgárdi drogkereskedőt és vele együtt, a tőle vásárló fogyasztókat a székesfehérvári nyomozók a rendőrségre előállították.

Az ügy kapcsán az őrizetbe vett férfi vonatkozásában kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja mellett további három emberrel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

További friss információk
Droglabort számoltak fel a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói
Megölte élettársa lányát a 86 éves férfi
Áldozata három kisgyereke szeme láttára követett el szexuális erőszakot a nyílt utcán egy 17 éves „navajonki”
Vizsgálatot kezdeményezett az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Privatkopo.hu cikke kapcsán az elégetett nagyvállalkozó vagyonának felügyeletével megbízott hivatásos gondnok tevékenységével összefüggésben
Több csontját is eltörte élettársa másfél éves kisfiának egy Somogy megyei féreg
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat