Ma: 2020.09.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rálőtt a vitapartnerére, aztán kirabolta
Privatkopo.hu 2020.02.08. 7:31:00

Egy ismeretlen férfi gumilövedékes fegyverrel sebesítette meg a vitapartnerét Debrecenben, a rendőrök haladéktalanul megkezdték az elkövető felkutatását.A rendőrség tájékoztatása szerint 2020. február 7-én, 19 óra 30 perc körül, Debrecenben, a Zelemér utcában két férfi között szóváltás alakult ki, majd egyikük gumilövedékes fegyverrel többször rálőtt a vitapartnerére. Az elkövető a megsebesült férfitől elvett készpénzzel együtt elmenekült a helyszínről.

A 26 éves sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot állított fel a rablás gyanúja miatt indult büntetőeljárásban, és haladéktalanul megkezdte az elkövető felkutatását.

További friss információk
Nyaralótulajdonos: „Ami Balatonszárszón jelenleg zajlik, az botrányos”
Vádat emeltek a nyíregyházi kettős emberölés elkövetője ellen
Vasvillával kergette el a járási hivatal tisztviselőit
A rendőrök megjelenésekor a szomszédba dobta át a kannabisz palántákat
Bujkál a balatonszárszóiak kérdései elől az új polgármester - két rokona is az önkormányzat konyháján dolgozik
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat