Ma: 2017.12.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rablás Salgótarjánban - drogra kellett a pénz a cigányoknak
Privatkopo.hu 2017.12.04. 11:36:00

Egy 19 éves férfit és fiatalkorú társát vették bűnügyi őrizetbe a rendőrök.A rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként beazonosították és december 2-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves B. Zs. Ferencet, majd az azt követő napon a 17 éves fiatalkorú társát.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak a bejelentést megelőző időben, Salgótarján belterületén elkérték a 17 éves fiú ismerősük karóráját, majd veréssel fenyegették meg. Ezt követően B. Zs. Ferenc a sértettet két alkalommal, ököllel megütötte és a kabátját erőszakkal levette róla, majd ismételten megfenyegette. A gyanúsítottak a sértettnek visszaadták a kabátban lévő mobiltelefonját és követelték, hogy azt értékesítse és ellenértékéből részükre kábítószert vásároljon.

A sértett a későbbiekben a gyanúsítottaknak a megvásárolt kábítószergyanús anyagot átadta, de visszakövetelte tárgyait, amikor a 19 éves férfi ismételten megütötte őt. 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállított felnőtt korút és fiatalkorú társát rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.  

A hatóság szakértők bevonásával folytatja a nyomozást, egyben vizsgálja, hogy a fentiek alapján milyen más bűncselekmény valósult meg - tájékoztatott a rendőrség.

További friss információk
Pécsiék istennek képzelik magukat, államként működnek az államban
A Kincsem Nemzeti Kft. vezetése a lótulajdonosokat szükséges rossznak tekinti, akiket kordában kell tartani
Kitűnő rendőrségi kapcsolataival henceg a lóversenysport résztvevőit terrorizáló Lakatos Csaba, állítása szerint rendszeresen a belügyminiszterrel vacsorázik
Pécsi István a lóversenyzés szakmai és gazdasági megújítását ígérte Sesztáknak - ez lett belőle
Pártállami időkre emlékeztető Házirend a Kincsem Nemzeti Lóverseny Kft-nél - így fojtják el a kritikus hangokat Pécsiék
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat