Ma: 2018.07.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rablás Salgótarjánban - drogra kellett a pénz a cigányoknak
Privatkopo.hu 2017.12.04. 11:36:00

Egy 19 éves férfit és fiatalkorú társát vették bűnügyi őrizetbe a rendőrök.A rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként beazonosították és december 2-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves B. Zs. Ferencet, majd az azt követő napon a 17 éves fiatalkorú társát.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak a bejelentést megelőző időben, Salgótarján belterületén elkérték a 17 éves fiú ismerősük karóráját, majd veréssel fenyegették meg. Ezt követően B. Zs. Ferenc a sértettet két alkalommal, ököllel megütötte és a kabátját erőszakkal levette róla, majd ismételten megfenyegette. A gyanúsítottak a sértettnek visszaadták a kabátban lévő mobiltelefonját és követelték, hogy azt értékesítse és ellenértékéből részükre kábítószert vásároljon.

A sértett a későbbiekben a gyanúsítottaknak a megvásárolt kábítószergyanús anyagot átadta, de visszakövetelte tárgyait, amikor a 19 éves férfi ismételten megütötte őt. 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállított felnőtt korút és fiatalkorú társát rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.  

A hatóság szakértők bevonásával folytatja a nyomozást, egyben vizsgálja, hogy a fentiek alapján milyen más bűncselekmény valósult meg - tájékoztatott a rendőrség.

További friss információk
Privatkopo.hu nyári szünet: 2018. június 25-től szeptember 02-ig
Újabb olvasói levél: „Lapiséknak az értékes ingatlanok kellettek, nem a törlesztőrészletek”
Félmillió forint értékben loptak kozmetikai termékeket a munkahelyükről
Olvasó: Lapis Andrásék pókhálóként működő szervezete az egész országot behálózta - a CIB Banktól is „megszöktettek” legalább 150 fedezeti ingatlant
Kerecsenden terjesztették a kábítószert a cigányok
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat