Ma: 2017.12.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bordélyházat számoltak fel Sükösdön
police.hu 2017.06.22. 13:32:00

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság (BKMRFK) Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. István 61 éves bajai lakos és 66 éves sükösdi társa ellen.A nyomozás adatai szerint S. István sükösdi bérelt fogadójában három nő „anyagi ellenszolgáltatásért prostitúciós tevékenységet végzett”. A szexuális szolgáltatásokból származó bevétel a 61 éves bajai férfihoz került, aki abból fedezte kiadásait, és fizette ki „alkalmazottait”.

Társa - aki szintén részesült a bevételből - felügyelte a bordélyházban a folyamatos „munkavégzést”, illetve alkalmanként ügyfelekhez szállította a lányokat.

A BKMRFK munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével 2017. június 20-án, este otthonaikban elfogták a gyanúsítottakat, illetve felszámolták a bordélyházat.

A nyomozók mindkét férfit gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására - közölte a rendőrség.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Őrizetben a hódmezővásárhelyi szatír - 65 éves asszonnyal erőszakoskodott
„Abbahagytam a lófuttatást, már lovam sincs, elvették a kedvemet az egésztől”
Házilag átalakított autóbusz rejtette a kábítószert
Rálőtt a sértettre - a rendőrség vádemelést javasol
Emberölés Rácalmáson - a rendőrség keresi Godo Aizadát (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat