Ma: 2019.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szexet ajánlott a 16 éves lány, de inkább kifosztotta a kuncsaftját
Privatkopo.hu 2019.10.21. 17:52:00

Előzetes letartóztatását kezdeményezte a miskolci ügyészség egy 16 éves lánynak, aki pénzért szexuális szolgáltatást ígért egy férfinak, majd inkább kifosztotta a kuncsaftját.A Miskolci Rendőrkapitányság által folytatott nyomozás adatai szerint október 15-én, 14 óra körül a fiatalkorú gyanúsított és egy putnoki férfi Miskolc egyik vasúti pályaudvarának környékén megegyeztek, hogy a gyanúsított pénzért szexuális szolgáltatást nyújt a férfinak; ennek céljából egy közelben lévő romos, elhagyatott ingatlanba mentek.

A szexuális aktust megelőzően azonban megjelent a helyszínen két nő, a lány anyja és egy rokona. Az anya a lánya hiányos ruházatát látva feljelentéssel fenyegette meg a férfit, amiért az a fiatalkorúval szexuális kapcsolatot akart létesíteni. Rövid szóváltást követően dulakodás alakult ki, miközben a fiatalkorú gyanúsított egy földön talált boros üveggel fejen ütötte a sértettet, majd a másik nővel rángatni kezdték a férfi ruházatát, amelynek eredményeként a vállán lévő sporttáska elszakadt és abból kiesett a sértett pénztárcája. A tárcát a fiatalkorú elkövető magához vette, átkutatta, majd abból 4500 forint készpénzt eltulajdonított.

A bántalmazás következtében a sértett a fején 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, és könnyű testi sértés vétsége miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő.

A nyomozó hatóság a lányt társtettesként elkövetett kifosztás bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként, azonban a súlyosabb bűncselekmény minősítése a további nyomozás eredményéhez képest változhat.

A lány tagadta a bűncselekmények elkövetését.

A járási ügyészség megítélése szerint a különös tárgyi súlyú bűncselekménnyel gyanúsított fiatalkorú elkövető esetében - akivel szemben a rendőrség ugyanilyen bűncselekmény miatt egy másik ügyben néhány napja elfogatóparancsot bocsátott ki - fennáll a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének a veszélye, ezért kezdeményezte az előzetes letartóztatását a Miskolci Járásbíróságon.

További friss információk
Családi vállalkozásban kereskedtek a dizájnerdroggal, a kiskorú gyermeket is bevonták az értékesítésbe
Ismét letartóztatták Sztojka Ivánt - a Marian Cozma megöléséért elítélt cigánybűnözőt ezúttal kerítéssel és kitartottsággal gyanúsítják
Combon szúrta ismerősét egy 18 éves férfi
76 éves asszonyt rabolt ki egy „mozdonyszőke” nő
Kábítószer, hamis potencianövelők, lőszerek
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat