Ma: 2020.07.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A TEK munkatársai elfogták a szombathelyi trafikrablót
Privatkopo.hu 2018.11.29. 5:43:00

A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége elfogta azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy dohányboltot, Szombathelyen.Egy ismeretlen férfi 2018. november 20-án, este bement a szombathelyi Zanati úti Nemzeti Dohányboltba, ahol az eladót - a nála lévő gázriasztó fegyverrel fenyegetve és azt használva is - a bevétel átadására kényszerítette. A kassza tartalmát az elkövető kivette, majd az így megszerzett pénzzel gyalogosan elmenekült a helyszínről.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ (TEK) összehangolt akciója során, a TEK műveleti egysége 2018. november 28-án, Szombathelyen elfogta a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 51 éves személyt. A rendelkezésre álló információk szerint a férfi 2017 novemberében munkavállalás céljából érkezett a megyébe.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfivel szemben — előállítását követően és őrizetbe vétele mellett - fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt - büntetőeljárást indított.

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat