Ma: 2018.06.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Vádat emelt az ügyészség egy fővárosi trafikrablóval szemben
HP 2017.06.26. 10:44:00

Vádat emelt az ügyészség egy huszonéves férfival szemben, aki valódinak látszó fegyverrel rabolt ki egy dohányboltot, Budapest II. kerületében. A bűncselekmény törvény szerinti büntetési tétele öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés.A vádirat szerint a 25 éves vádlott március 8-án este lépett be a II. kerületi Törökvész út egyik dohányboltjába, ahol vásárlást színlelve kivett a hűtőből egy üveg vodkát és két doboz sört, majd két doboz cigarettát is kért az eladótól. Ezután úgy tett, mint aki fizetni szeretne, és megvárta, hogy az eladó emiatt kinyissa a kasszát.

Miután ez megtörtént, elővett egy valódi pisztolynak látszó gáz-riasztófegyvert, amit az eladó mellkasa, illetve feje felé irányított, majd felszólította a nőt, hogy a kasszában lévő pénzt adja át.

Az eladó a fenyegetés hatására a pénztárgépben lévő készpénzt egy nejlonzacskóba rakta, amit a vádlott elvett, majd a pultra kirakott alkoholt és cigarettát is magához véve, elmenekült a helyszínről.

A rendőrök már másnap elfogták, jelenleg is előzetes letartóztatásban várja ügyének tárgyalását.

A férfit a II. és III. Kerületi Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás bűntettével vádolja, amely bűncselekmény törvény szerinti büntetési tétele öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Kerecsenden terjesztették a kábítószert a cigányok
Bűnügyi őrizetbe vették Dlusztus Imre újságírót
300 forintot rabolt egy 13 éves fiútól a 20 éves cigány
Majdnem halálra verte az élettársát
Kábítószerrel kereskedett egy volt budapesti rendőr
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat