Ma: 2020.07.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Egy volt rendőrt és testvérét is pedofil bűncselekmények elkövetésével gyanúsítják
Magyar Nemzet 2020.05.12. 12:40:00

Homoszexuális pedofília alapos gyanúja miatt indult nyomozás egy férfi ellen - tudta meg a Magyar Nemzet. A gyanúsított az eddigi adatok szerint gyerekkorú fiúk terhére követte el a bűncselekményeket. A bíróság letartóztatta a terheltet. A letartóztatott férfi testvére - aki volt rendőr - ugyancsak pedofília gyanújába keveredett.A civil személy ellen zajló nyomozásról a Fővárosi Főügyészséget kérdezte a lap. „Jelenleg az eljárás érdekeire figyelemmel csak annyit áll módunkban közölni, hogy gyermekprostitúció kihasználása, szexuális visszaélés, kiskorú veszélyeztetése és kábítószer birtoklása miatt folyik egy nyomozás. Az ügyben egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként, aki letartóztatásban van. A terhelt testvére ellen a Központi Nyomozó Főügyészség folytat eljárást, a két ügy között összefüggés nincs” - közölte Rab Ferenc, főügyészségi ügyész, helyettes szóvivő.

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) a Magyar Nemzet megkeresésére pedig a következőt válaszolta: „A megjelölt ügyben a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség gyermekpornográfia bűntette és szolgálati visszaélés bűntette miatt folytat nyomozást egy volt címzetes rendőr zászlós ellen, akinek szolgálati jogviszonya időközben megszűnt. Az ügyben egy gyanúsított van, további információ azonban a büntetőeljárás eredményessége érdekében nem közölhető” - közölte Kovács Katalin katonai ügyész, a KNYF helyettes szóvivője.

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat