Ma: 2021.01.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Zsarolókat vettek őrizetbe a siófoki rendőrök
Privatkopo.hu 2020.11.25. 16:24:00

Két férfi súlyos fenyegetéssel zsarolta a pécsi sértettet, akitől azt követelték, hogy írassa át részükre a gépjárművét.A nyomozás adatai alapján egy enyingi és egy szántódi férfi 2019 októberétől egy pécsi sértettet több alkalommal megfenyegetett, hogy ha nem utal át nekik különböző pénzösszegeket, valamint a gépjárművét nem íratja át részükre, börtönbe juttatják, vagy megölik.

Az egyenruhások a Siófoki Rendőrkapitányság felderítőinek információi alapján, 2020. november 24-én, Siófok belvárosában, a gépkocsi átadásakor tetten érték a feltételezett elkövetőket, akiket a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységeinek közreműködésével elfogták és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nyomozók a zsarolóktól a vagyonvisszaszerzés érdekében laptopokat, telefonokat és több százezer forint készpénzt foglaltak le.

A rendőrök a 30 éves J. Gergelyt és a 29 éves Sz. Imrét súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd - őrizetbe vételük mellett - előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
Droglabort számoltak fel a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói
Megölte élettársa lányát a 86 éves férfi
Áldozata három kisgyereke szeme láttára követett el szexuális erőszakot a nyílt utcán egy 17 éves „navajonki”
Vizsgálatot kezdeményezett az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Privatkopo.hu cikke kapcsán az elégetett nagyvállalkozó vagyonának felügyeletével megbízott hivatásos gondnok tevékenységével összefüggésben
Több csontját is eltörte élettársa másfél éves kisfiának egy Somogy megyei féreg
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat