Ma: 2021.01.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Elaludt betörés közben, ébredés után szőlőt csemegézett a kertben
Privatkopo.hu 2020.05.22. 10:47:00

A rendőrségre 2019. október 5-én, reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy berettyóújfalui családi házba az éjszaka betörtek. A bejelentő - mivel megzavarta az elkövetőt - pontos személyleírást tudott adni a hívatlan vendégről.Az egyenruhások azonnal a környező utcák ellenőrzésébe kezdtek, és perceken belül el is fogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nádudvari férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy még kora este tőrt be az ingatlanba. A gyanúsított elárulta, hogy kutatása közben ruhákat és cipőket is talált a házban, így gyakorlatilag teljes öltözéket cserélt, azonban a saját ruhaneműit, valamint cipőjét visszatette a szekrényekbe. Ezt követően egy papírtáskába, valamint egy szatyorba összegyűjtött néhány használati eszközt (bögre, ágynemű, gyufa), azonban a keresés közben az egyik szobában elaludt. A 32 éves férfi reggel felkelt, magához vette az összekészített használati cikkeket, majd a kertben lévő szőlőből kezdett falatozni.

Ekkor jelent meg a tulajdonos felesége, aki számon kérte az idegent, aki ezért menekülésre kényszerült és futásnak eredt. Pechére egy kerítés állta útját, amit a kezében lévő papírtáskával és szatyorral nem tudott átmászni, így azokat felakasztotta rá és üres kézzel menekült tovább. A rendőrök egy szomszédos utcában megállították.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást vele szemben. A rendőrök az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

További friss információk
Segítségnyújtás helyett kifosztottak egy férfit (fotó)
Gyerektől rabolt ez a féreg - felismeri? (fotó)
Nőket kényszerített prostitúcióra
Sírrablók bűnügyi őrizetben
Annyira megtetszett neki a felpróbált kabát és cipő, hogy azokban távozott az üzletből - fizetés nélkül
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat