Ma: 2018.06.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info







 
Hírmix
Beismerő vallomást tett a pécsi ápolónő, aki tudatmódosító szerekkel mérgezte kollégáit
mno.hu 2017.06.26. 11:57:00

Többen rosszul lettek a pécsi neurorehabilitációs osztály dolgozói közül, az ügyeletesek végül csak palackozott vizet ittak, mert nem tudták, mi okozza a jelenséget. A nővér szabadlábon védekezhet, vizsgálják a beszámíthatóságát, illetve azt is, hogy más kórházakban is elkövetett-e hasonlót.



Beismerte tettét a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központja neurorehabilitációs osztályának harmincas éveiben járó ápolónője, akit azzal gyanúsítanak, hogy tudatmódosító szereket tett kollégái teájába és kávéjába.

A nőt a múlt héten őrizetbe vették súlyos testi sértés kísérlete miatt. A rendőrség nem közölte, hogy pontosan milyen anyagot rakott a kollégái italába. Indítékáról egyelőre szintén nem tudni.

A szertől az osztály több ápolója rosszul lett. Már mindent el tudtak képzelni - például egy idő után csak palackos vizet kaptak inni az ügyeletben dolgozók -, mire a gyanú a nővérre terelődött.

A hatóság most azt is tudni akarja, hogy a nő korábbi munkahelyein is elkövethetett-e ilyesmit. Az igazságügyi orvos szakértő minden bizonnyal vizsgálni fogja a nő beszámíthatóságát.

A nő a bíróság döntése alapján szabadlábon védekezhet, lakhelyelhagyási tilalom mellett, bár a rendőrség és az ügyészség is előzetes letartóztatást indítványozott. 

További friss információk
Bűnügyi őrizetben a görög embercsempészek
Fegyverrel akart rabolni a westernkalapos férfi, keresik a nyomozók (fotó)
István lendületbe jött: kétszer is rabolt Siófokon
Csalókat keres a BRFK (fotó)
Nem rendőri intézkedés látható a médiában terjedő videón
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat