Ma: 2018.06.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bűnügyi őrizetben az érdi kábítószer-kereskedő
police.hu 2017.10.06. 6:30:00

Az Érdi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást - őrizetbe vétele mellett - egy 36 éves helyi lakos ellen.Az érdi nyomozóknak 2017. október 4-én, délelőtt olyan információ jutott tudomására, hogy egy helyi üzlet parkolójában ismeretlen személy feltehetően kábítószert árul. A rendőrök adatgyűjtést követően néhány órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit aznap az üzlet parkolójában tetten értek, amint egy helyi férfinak kábítószergyanús anyagot adott át.

A rendőrök a két férfit elfogták, az Érdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott.  

A 36 éves J. Tamás érdi lakásán tartott házkutatás során több, különféle méretű kábítószergyanús anyaggal szennyezett simítózáras tasakot, kábítószer csomagolásához, értékesítéséhez szükséges eszközöket és különböző állagú - por, növényi törmelék, zöld színű tabletta - kábítószergyanús anyagokat találtak és foglaltak le.

A beszerzett adatok alapján megalapozott a gyanú arra, hogy J. Tamás 2017. október 4-ét megelőzően több személynek értékesített kábítószert. 

Az ügyben végzett adatgyűjtés alapján még ezen a napon a rendőrök egy másik helyi lakost - P. Károlyt - is előállítottak a rendőrkapitányságra. A kábítószer-gyorsteszt nála is pozitív lett. P. Károly és M. Zoltán ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. 

J. Tamást kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Fegyverrel akart rabolni a westernkalapos férfi, keresik a nyomozók (fotó)
István lendületbe jött: kétszer is rabolt Siófokon
Csalókat keres a BRFK (fotó)
Nem rendőri intézkedés látható a médiában terjedő videón
Szlovákiában futtattak kiskorú lányokat a cigánybűnözők - vádemelést javasol a rendőrség
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat