Ma: 2019.12.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Fegyház helyett a homokos tengerpartot választotta a drogkereskedő
Privatkopo.hu 2019.11.07. 16:31:00

A drogkereskedő a szabadságvesztés elől a tenerifei Adeje városába szökött. A magyar nyomozókkal együttműködve a spanyol rendőrök szakították meg a közel három éves kikapcsolódást. A férfit a spanyol hatóság átadási őrizetbe vette.A Győri Járásbíróság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt kilenc év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a házi őrizetben lévő 47 éves Cs. Z.-t. A férfi - hogy elkerülje a büntetést - 2017 januárjában levágta lábáról a nyomkövetőt és megszökött. Mivel feltételezhető volt, hogy elhagyta Magyarország területét, a bíróság európai elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

Felkutatását a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Felderítő Főosztályának információi alapján a KR NNI Nyomozó Főosztály Célkörözési Alosztálya kezdte meg. A magyar nyomozók a Célkörözési Egységek Európai Hálózata (ENFAST) nemzetközi együttműködés keretében felvették a kapcsolatot spanyol kollégáikkal és közösen megállapították, hogy a keresett személy a Kanári-szigeteken, Tenerife tartományban tartózkodik.

A spanyol rendőrök a magyar fejvadászok információi alapján 2019. október 29-én, Adeje város (fotónkon) lakónegyedében, egy összehangolt bűnügyi akció során - néhány nappal az 50. születésnapja előtt - elfogták a kábítószer-kereskedőt.

A férfit a spanyol hatóság átadási őrizetbe vette, Magyarországnak történő átadásáról a következő hetekben dönt a bíróság.

További friss információk
Bűnügyi felügyelet alatt ment fenyőfát lopni
12 autót rongált meg ez a mozdonyszőke deli vitéz - a rendőrök szeretnének elbeszélgetni vele (fotó)
Utcai pofozkodás Csibrákon
Kalocsai kábítószer-kereskedőket tartóztattak le
Hat drogdílert kapcsoltak le a rendőrök Debrecenben
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat