Ma: 2021.01.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
3 millió forint értékű csempészett cigarettával bukott meg egy 19 éves férfi
Privatkopo.hu 2020.05.19. 10:42:00

A kölcsei rendőrök Magosliget külterületén érték tetten a csempészettel összefüggésbe hozható férfit.A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2020. május 18-án, Magosliget külterületén elfogtak egy magyar állampolgárságú férfit, akinél kartonokba csomagolt magyar adó-és zárjegy nélküli csempészett cigarettát találtak.

A rendőrök a 19 éves férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre, majd a hárommillió forint értéket meghaladó dohányáruval együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársainak.

További friss információk
„Varázsdohányt” fogyasztottak és árultak
Más adatait használva próbálta megúszni a rendőrségi eljárást egy 39 éves nő, aki ellen négy elfogatóparancs volt érvényben
Szó szerint piacra dobták a kábítószert
Prostitúcióra kényszerített nőkkel tartatták ki magukat
Enyveskezű kártyás
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat