Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Mintegy 6 kilogramm kábítószert akart Magyarországra szállítani egy győri férfi
Privatkopo.hu 2021. 03. 31. 7:16:00

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság területén határellenőrzést végző Készenléti Rendőrség járőrei egy Szlovákiából érkező személygépkocsit ellenőriztek, amelynek csomagtartójában több kilogramm kábítószernek tűnő zöld növényi származékra bukkantak - írja a Pestiriport.hu.Vámosszabadi határátkelőhelyen 2021. március 29-én, 12 óra 45 perckor kívánt Magyarország területére lépni szlovák honosságú személygépkocsijával egy 41 éves győri férfi.

A szolgálatot ellátó rendőrök a sofőrt igazoltatták, valamint autóját átvizsgálták, amelynek során a jármű csomagtartójában, valamint utasterében elrejtve - fóliába csomagolva - nagyobb mennyiségű kábítószergyanús zöld növényi származékot találtak. Ezt követően a férfi ruházatát is átvizsgálták, és a pénztárcájából gyorszáró nylonban lévő, illetve alufóliába csomagolt fehér színű kábítószergyanús anyagok kerültek elő. A gépjármű vezetője a kocsiban különböző közbiztonságra veszélyes eszközt tartott, amelyet a rendőrök szintén megtaláltak.

A sofőrt a járőrök elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a 41 éves P. Ákost  - őrizetbe vétele mellett - kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

További friss információk
Rendszeresen szexre kényszerítette kiskorú nevelt lányát egy 44 éves féreg
Szlovák drogot terjesztettek Győrben, Komáromban és Pápán
Interneten rendelte meg a kábítószer-termesztéshez szükséges kellékeket
„Sértettekből” drogkereskedők
Emberöléssel gyanúsított és rablásért elítélt bűnözők akadtak horogra külföldön
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat