Ma: 2019.06.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Hétvégi házban tárolták a kábítószert
Privatkopo.hu 2018.10.09. 7:02:00

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 34 éves L. Tamás és társa, a 29 éves S. László ellen. A nyomozás adatai szerint a férfiak amfetamin és ecstasy típusú kábítószert árultak Kazincbarcikán és környékén.A KR NNI munkatársai 2018. október 5-én, a kora esti órákban éppen drog átadása közben érték tetten őket és vásárlójukat a városban, azonban L. Tamás a rendőröket meglátva elmenekült a helyszínről.

A nyomozók elrendelték a férfi körözését és kutatást tartottak a kábítószer deponálására használt házban. Ennek alkalmával az épületben 400 gramm amfetamint (speed-et), valamint közel 1200 ecstasy tablettát találtak és foglaltak le. Az elsődleges vegyészszakértői vélemény szerint a tabletták MMC-t és MDMA-t tartalmaznak. A lefoglalt anyag feketepiaci értéke mintegy 3 millió forint.

A Készenléti Rendőrség járőrei a szökésben lévő L. Tamást 2018. október 7-én, este, az M1 autópálya győri lehajtója előtt vonták intézkedés alá. A férfi külföldre igyekezett, ott akart elrejtőzni a hatóságok elől. A rendőrök elfogták, majd előállították L. Tamást, akit - S. Lászlóhoz hasonlóan - kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vettek.

A két férfi letartóztatását 2018. október 8-án rendelte el a bíróság - tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

További friss információk
Rendőrnek adták ki magukat a csalók
Elfogták az „unokázós” futárok irányítóját
Önbíráskodás miatt élvezték a rendőrség vendégszeretét
150 ezer forintért vett meg egy nőt a 48 éves szentlőrinci „madám”, Németországban akarta prostitúcióra kényszeríteni
Nevelt lányát akarta eladni a 43 éves ecsegi nyomorult, de az „üzlet” megkötése közben lecsaptak rá a nyomozók
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat