Ma: 2020.04.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Két férfi „meghitt” karácsonya: hamis rendszámú autóval, bedrogozva mentek lopni - egy hulladékudvarba
Privatkopo.hu 2019.12.25. 9:10:00

Egy polgárőr mozgolódást látott a zárva tartó vámosszabadi hulladékudvarban december 24-én, 9 óra körül, ezért szólt a körzeti megbízottnak, hogy valami nem stimmel. Miközben a pihenőidejét töltő rendőr - magát szolgálatba helyezve - úton volt, a hulladékudvarból egy férfi megpróbált elfutni, de a polgárőrök visszatartották. Kiderült, hogy a férfi a kerítést felemelve jutott be, táskákba rakodta a lopott tárgyakat, majd azokat menekülés közben otthagyta.

A sztori azonban itt kezdett el még izgalmasabbá válni: a körzeti megbízott és az időközben megérkező győri rendőrök átvizsgálták a tolvajok autóját és egy műanyagzacskóban kábítószergyanús anyagot találtak. Kiderült, hogy az autón található rendszámot Németországban lopás miatt körözik, és nem ahhoz az autóhoz tartozik, amivel a tolvajok mentek.

A 31 éves écsi és a 26 éves győri lakost a járőrök elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A nyomozók mindkettőjüket kábítószer birtoklása vétség, lopás vétség, továbbá az écsi férfit egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

További friss információk
Renátóék megfújták egy lelkesen adózó vietnámi luxusterepjáróját
Az álhírek megosztása, továbbítása is bűncselekmény lehet - nyomoznak a hamisított Kásler-levél ügyében
Kijárási korlátozás: a rendőrség ellenőriz
Szerelemféltésből szétvert egy autót
10 kilogramm kábítószerrel az autójában érkezett a lakásához a díler - a nyomozók már várták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat