Ma: 2019.02.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Igazoltatáskor buktak le
police.hu 2018.02.08. 8:56:00

A budapesti rendőrök elfogtak két férfit és egy nőt, akik nemcsak lopott autóval közlekedtek, hanem kábítószer is volt náluk, valamint a jármű sofőrje nem rendelkezett vezetői engedéllyel.A Készenléti Rendőrség járőrei 2018. február 6-án, 12 óra 20 perckor, Budapest VIII. kerületében, a Szűz utcában igazoltattak egy járművezetőt és két utasát, akik közül a 31 éves, budapesti J. Attila - a rendőröket meglátva - megpróbált elmenekülni. A járőrök néhány méter után utolérték a férfit és visszakísérték az autóhoz.

A közúti ellenőrzéskor a járőrök megállapították, hogy a sofőrnek nincs vezetői engedélye, valamint az autót az V. kerületi rendőrkapitányság körözte, mert azt két héttel korábban ellopták a Belvárosból.

A rendőrök az egyik utas, a 44 éves budapesti nő táskájában, valamint a járműben két, fóliába csomagolt, összesen 0,8 gramm kábítószergyanús port is találtak. J. Attila a helyszínen beismerte, hogy az autóban talált fólia az ő zsebéből esett ki, ezért ellene és a nő ellen is kábítószer birtoklása miatt indított nyomozást a VIII. kerületi rendőrkapitányság.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a két hete történt autólopásról készült kamerafelvételek alapján megállapították, hogy a bűncselekményt J. Attila és a sofőr, a 26 éves budapesti M. Zsolt követte el, ezért ellenük lopás bűntett miatt eljárást indítottak.

A józsefvárosi és a belvárosi rendőrök J. Attila lakásán tartott házkutatáskor - gépkocsi feltöréshez használt - szerszámokat, valamint más személyek nevére kiállított személyes okmányokat, bankkártyákat foglaltak le. A belvárosi nyomozók a két férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Az V. kerületi rendőrök a lefoglalt autót még aznap este visszaadták a tulajdonosának.

További friss információk
Autókat rugdosott egy dühöngő győri nő
Eltűnés miatt keressük a 39 éves Garai Edinát (fotó)
Ez a három nő sem mondhatja már, hogy jó üzlet a kábítószer-értékesítés
Egy 30 éves brazil nő óvszerekbe rejtve csempészte a drogot Magyarországra, de ez a védekezés is kevésnek bizonyult - a repülőtéren megbukott
„Navajonkik” által elkövetett rablás áldozatát keresik a nyíregyházi rendőrök
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat