Ma: 2018.02.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Vádemelési javaslat a nyaklánckitépő cigány ellen
Privatkopo.hu 2017.11.09. 12:22:00

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást O. Mihály 24 éves nyíribronyi lakos ellen.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást O. Mihály 24 éves nyíribronyi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi kitépte egy asszony nyakából a láncát, Nyíregyházán, a Kossuth utcán 2017. október 16-án, 15 óra 30 perc körül. Az elkövető a bűncselekmény elkövetése után menekülni kezdett és közben elejtette a nyakláncot, amit az őt követő tulajdonos megtalált.

A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést és egy biztonsági kamerafelvétel segítségével rövid időn belül beazonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt. A rendőrök a férfit gyanúsítotti kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság elrendelt.

A rendőrök az ügyben a nyomozást befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek - tájékoztatott a rendőrség.

További friss információk
Több kiló droggal bukott meg a hódmezővásárhelyi díler
Eltűnt egy 10 éves, pesterzsébeti kislány (fotó)
Szexuális erőszak kísérlete miatt keres a rendőrség egy 30 év körüli férfit (fotó)
Vágyfokozás: bilincsben a szerb „gyógyszerfutár”
Őrizetben a miskolci drogdíler
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat